Investeer in de nieuwste watersport sensatie

Ronde 2 - Voorraad

Aanbod

Om onze wingfoil webshop van voldoende spullen te voorzien lanceren wij een 2e financiering ronde.

Highlights:

 • Een jaarlijks rendement van minimaal 17% na jaar 5.
 • Korting op onze producten en diensten
 • Minimaal €5.000
 • Maximaal €60.000

Onze eerste ronde was binnen 6 dagen volgeschreven. Interesse in deze ronde? Bel Lars op 06-39572412. Of laat hem jou bellen

Time 2 Wing B.V. is een Nederlandse onderneming dat zich ten doel stelt om de #1 van Europa te zijn en te blijven op het gebeid van de nieuwste watersport sensatie; wingfoilen.

Time 2 Wing verkoopt haar wing lessen via wingfoilsurfschool.com en haar producten via time2wing.com.

Time 2 Wing is opgericht door Erik Rijsenbrij (co-founder First wave Surfschool) en Lars van der Veen (founder Surfana) samen meer dan 20 jaar ervaring als ondernemers in de surf branche.

Sinds Mei 2021:

 • Zijn er meer dan 100 lessen geboekt
 • Is er meer dan €24.000 omgezet op de school
 • Zijn er 17 reviews verzameld. Allen ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Zijn bedrijven als Microsoft en DPG media vaste klanten voor hun teamuitjes
 • Is de webshop live gegaan (2 weken geleden)
 • Is er meer dan €5.000 omgezet op de webshop
 • Zijn er 4 enthousiaste wing leraren opgeleid


Daarnaast zijn er solide samenwerkingen gerealiseerd met o.a onze marketing agency, fullfillment partner en lokatie partner: Dynamique.

Het opgehaald bedrag zal als volgt worden geïnvesteerd:

 • Webshop voorraad – 85%
 • Marketing – 15%

In deze investeringsronde bieden we 120 certificaten, ofwel 12% eigendom in Time 2 Wing B.V. aan. Dit zijn certificaten van aandelen. Deze worden aangeboden door STAK (Stichting Administratiekantoor) Time 2 Wing, die in totaal 300* van de 1.000 aandelen van Time 2 Wing B.V. bezit.

Eigendom Time 2 Wing B.V.

Als je investeert, koop je certificaten van de aandelen STAK Time 2 Wing. Je bent zodoende eigenaar van een certificaat dat (indirect) een aandeel in Time 2 Wing B.V. vertegenwoordigt.

Via de certificaten ben je dus mede-eigenaar in STAK Time 2 Wing, die op haar beurt medeaandeelhouder is in Time 2 Wing BV.

*De door de STAK in beheer genomen aandelen zijn B aandelen. Deze vertegenwoordigen alle rechten (winstrecht, voorkeursrecht, vergaderrecht, etc) behalve stemrecht.

Als je een ‘gewoon’ aandeel koopt, dan moet er een notaris worden ingeschakeld om de akte op te maken. Het passeren van de akte kost zo’n 250 tot 500 euro, afhankelijk van de gekozen notaris. Als je dus voor 500 euro aan aandelen koopt, en de notariskosten bedragen 250 euro, is het evenwicht van jouw investering in verhouding met de verwerfkosten zoek.

Door de aandelen te certificeren is het mogelijk deze certificaten direct online aan te bieden waardoor de  transactiekosten vrijwel nihil zijn en het proces veel sneller gaat.

Overige voordelen:

 • Je certificaat is eenvoudiger te verhandelen.
 • Je blijft anoniem.
 • Inkomsten op investeringen tot €37.500 in box 3.

In deze tweede ronde is de minimale investering €5.000 euro en kan je maximaal €60.000 investeren. Één certificaat kost €500 ; dit is gebaseerd op een bedrijfswaardering van Time 2 Wing B.V. van €500.000. 

In tegenstelling tot andere crowdfund investeringen betaal je bij ons geen transactie kosten. Dit kunnen we jou bieden omdat wij dit hele traject in eigen beheer hebben en geen kosten hebben aan tussenpartijen.

Via de knop “investeer nu” kan je aangeven hoeveel je wilt investeren. Je krijgt vervolgens binnen 24 uur het koop contract met jou certificaat nummers opgestuurd per e-mail.

Nadat je het koopcontract online getekend hebt en het bedrag hebt over gemaakt is je investering en belang in Time 2 Wing B.V een feit 🎉.

Time 2 Wing B.V zoekt een investering van € 60.000 op een bedrijfswaardering van € 500.000. Onze aandeelcertificaten vertegenwoordigen economisch eigendom in de onderneming en hebben een aantrekkelijk dividendrecht.

Je kunt hier het waarderingsrapport van Time 2 Wing downloaden. Dit rapport is opgesteld door het onafhankelijke bedrijf Equidam Valuation S.L., dat voor meerdere bedrijven waarderingsrapporten maakt.

Het rapport is opgesteld in April toen er nog geen omzet was gerealiseerd.

Bij een nieuw waarderingsrapport zou onze waardering hoger liggen dan de €500.000 die in April is opgesteld. 

Dit biedt investeerders in deze ronde een unieke kans om tegen een relatief laag bedrag in te stappen.

Time 2 Wing verwacht na jaar 3 winstgevend te zijn en vanaf jaar 5 over genoeg reserves te bezitten om dividend uit te keren.

Winst prognose eerste 5 jaar

Na jaar 5 denken wij minimaal €100.000 per jaar uit te kunnen keren. Dit betekend 20% van de inleg nu. Woon je in Nederland, dan betaal je over deze 20%, 15% dividend belasting. Het netto jaarlijkse rendement is dan 17%.

Vanaf jaar 7 verwachten wij dat je een jaarlijks rendement van  30% ontvangt en na jaar 10, jaarlijks 42.5% op wat je nu investeert.

Zodra de directie besluit dividend uit te keren wordt hiervan een melding gemaakt en ontvang je het netto bedrag op je aangegeven bankrekening nummer.

Wij betalen dus de dividend belasting voor je. Woon je in het buitenland, dan kan je deze dividend belasting terug vragen. De hoeveelheid hangt af van welk belastingverdrag jou land met Nederland heeft.

Het aangeboden of verwachtte rendement op de certificaten van aandelen is:

1) Afhankelijk van de winst die Time 2 Wing maakt. De kans bestaat dat de winst lager is dan verwacht of dat er zelfs sprake is van verlies, waardoor je mogelijk minder rendement krijgt uitgekeerd of zelfs je inleg of een deel daarvan verliest.

2) Besluit tot dividend uitkering. Het kan zo zijn dat we verwachten dat het beter is om de reservers door te investeren om zo later nog meer winst te kunnen genereren. Factoren als hoe competitief de markt tzt is hebben hier invloed op.

 • Natuurlijke personen ouder dan 18 jaar.
 • Rechtspersonen (Bijv holdings, trusts, fondsen stichtingen, etc)

Als investeerder in Time 2 Wing ontvang je naast een aantrekkelijk rendement ook kortingen op onze diensten en producten.

v.a €5.000

 • 10% korting op producten
 • 25% korting op lessen
 • 50% korting op verhuur


v.a €10.000

 • 15% korting op producten
 • 50% korting op lessen 
 • 100% korting op verhuur

Daarnaast ben je van harte welkom op onze jaarlijkse certificaten diner bij restaurant Loef in Haarlem.

Je zult per jaar minstens 2 keer per jaar een update ontvangen. Daarnaast zullen we je tijdens onze algemene certificaten diner bij restaurant Loef in Haarlem op de hoogte houden.

Uiteraard kan je ook de sociale media kanalen van Time 2 Wing volgen om alle relevante ontwikkelingen op de voet te volgen.

 

Uiteraard is er naast onze waardering door Equidam waar o.a de cijfers naar voren komen, ook een businessplan. De samenvatting daarvan lees je hier.

Bel Lars op 0639572412 of laat hem jou bellen indien je interesse hebt in het financiële plan.

Ook voor andere vragen omtrent de investering kan je altijd bellen.

Overzicht

groen_rechts

Naam: Time 2 Wing B.V

groen_rechts

Plaats: Heemstede

groen_rechts

Rechtsvorm: B.V.

groen_rechts

KVK: 82400601

groen_rechts

Notaris: Westerdok

groen_rechts

Regio: Amsterdam

groen_rechts

Totaal aandelen: 1.000

groen_rechts

In beheer bij STAK: 300

groen_rechts

Soort aandeel: B

groen_rechts

Stemrecht: Nee

groen_rechts

Winstrecht: Ja

groen_rechts

Vergaderrecht:Via Bestuur

groen_rechts

Totaal certificaten: 300

groen_rechts

Te koop deze ronde: 120

groen_rechts

Waardering: €500.000

groen_rechts

Prijs per certificaat: €500

groen_rechts

Anonimiteit: Ja

groen_rechts

Vergadering: 1 X per jaar

groen_rechts

Eigen Vermogen: €17.000

groen_rechts

Vrij verhandelbaar: Ja

Aktes

Hey Partner!

Zou ik je even mogen bellen omtrent deze investeer kans? Altijd leuk even te kletsen.

Time 2 Wing IconTime 2 Wing

De Laars 14, Spaarndam

5,0 12 reviews

 • Avatar Daan Beelen ★★★★★ een maand geleden
  Na een gastvrij ontvangst, heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het wingen. Zelfs einde van de les op de foil geweest en eerste meters gemaakt zwevend boven het water. Wat een bijzonder gevoel en dat smaakt naar meer! Ook werd er zelfs van de kant gejuicht toen het lukte, geweldig om de betrokkenheid van iedereen daar mee te maken. Erik was ook erg behulpzaam en een goede lesgever. Wat een gouden vent.
  Een bijzondere plek met uitzicht over de mooie nel en perfect om het te leren. Groot stuk van het meer is op sta diepte en dat is erg fijn voor de eerste keren. Het materiaal is zo goed als nieuw en goed verzorgt. Er zijn toiletten, douches en als je de hele dag op het water wilt zijn, kan je daar ook lunchen. Verder voelt het eigenlijk als een mini vakantie als je er bent.
  Dikke aanrader en vooral: Time 2 wing :)
 • Avatar Sonja Determan-Reij ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor het eerst gaan wingfoilsurfen en het was te gek!! Samen met mijn man dit gaan ondernemen en het smaakt echt naar meer. Erik is professioneel en heeft mooie nieuwe spullen. Hij neemt uitgebreid de tijd om je de basis te leren en vervolgens is hij tijdens de les flexibel om dingen aan te passen op je niveau.
  Mijn man had al veel watersport-ervaring en daar kijkt hij goed naar en biedt hem meteen een mogelijkheid tot meer. Dat is gaaf en uitdagend.
  Vanaf deze plek bij de Mooie Nel is het superfijn om te leren, omdat je op heel veel plekken in het water kan staan.
  Al met al een zeer positieve ervaring en we kijken uit naar de volgende les/keer!
 • Avatar Miranda Korz ★★★★★ een maand geleden
  Super vriendelijk ontvangen, mooie plek en duidelijke uitleg. Een echte aanrader!
  Leuk om eens een middagje iets nieuws te proberen en les te nemen. Wij hadden al eerder les gehad en hebben nu alleen spullen gehuurd.
  Het zit op het terrein van een zeilschooltje met omkleedruimte, een heerlijke warme douche en een kantine (voor een echte Mooie Nel).
  Doordat het aan de kant ondiep is, kan je gemakkelijk terug lopen als je nog beginnend bent en dus nog veel hoogte verliest.
 • Avatar Maarten Blokker ★★★★★ in de afgelopen week
  Time 2 Wing op de mooie Nel.
  Geweldige locatie, waar je prachtig wingfoilen kunt leren en huren.
  De eerste les was erg leuk.
  Met weinig wind ging de surfplank mooi vooruit.
  Super om de techniek van de kite onder de knie te krijgen, dankzij de goede tips en aanwijzingen van Erik.
  Heerlijke dag op het water gehad.
  Tweede les wordt met een foilboard.
  Ik heb er nu alweer zin in.
  Groeten Maarten Blokker.
 • Avatar Frank G ★★★★★ 2 weken geleden
  Mooie spullen, ideale plek om het te leren en in je eerste les is er een goede kans dat je al je eerste stukje “vliegt”. Wingfoilen is echt een mooie watersport met een lekkere steile leercurve, waardoor het “ploeteren” heel erg meevalt tov de kick als dingen lukken. Leuker om te leren dan kiten in mijn ogen!
 • Avatar Sophie Jeanne Pauline ★★★★★ een maand geleden
  Een fantastische eerste kennismaking met wingfoilsurfen. We hebben goeie uitleg gehad, die we na wat oefenen op de kant op het water konden toepassen. Het was kicken, leerzaam, gezellig; echt een aanrader!
 • Avatar Patrick van Os ★★★★★ een maand geleden
  Had veel eerder wingfoil lesje moeten nemen. Zou me een hoop frustratie hebben gescheeld en met de tips and tricks ben ik ook met minder wind al op de foil en heb ik er weer LOL aan. Dank Erik.
 • Avatar Debra Verduin ★★★★★ een maand geleden
  Van de week spullen gehuurd om het wingen te oefenen. Time 2 Wing heeft fijne (nieuwe) gear en verschillende maten boards, foils en wings om uit te proberen. Tevens gaf Erik me nog een paar (erg handige) tips waardoor het meteen een stuk beter ging! Leuke locatie en aardige mensen! Zeker een aanrader!!!
 • Avatar Lisette Blankestijn ★★★★★ een maand geleden
  Uitstekende wingfoil-school! Nieuwe surfuitrusting, heel schattige locatie met gemakkelijke toegang, kantine (lokale bieren!), Kleedkamer en (warme!) Douches. Maar het belangrijkste is dat Erik een zeer rustige en geduldige instructeur is. Bedankt voor de geweldige gastvrijheid, we komen zeker terug!

Ben je bij ons geweest? Schrijf ook een review