3 Wing Foil Surflessen

  • Prijs: €240,00
  • Duur: 3 dagen / 6 uur
  • Groep: max 4
  • Incl wetsuit en helm

Wat ga je leren

Dit is de meest gekozen cursus. Leer de basis kennis & vaardigheden van het wingfoilen. Je krijgt bij deze cursus echt het gevoel.

Op een veilige manier leren we je alle basistechnieken van het wingsurfen. Na de ‘wingcontrole’ oefeningen op het land gaan we het water op met een inflatable wingsup board om heen en weer te varen. Door de kleine lesgroepjes, max 4,  kunnen we iedereen coachen op zijn eigen niveau. Met het volgbootje erbij zorgen voor effectieve lestijd. En ook plezier is een belangrijk element tijdens je wingles

In deze lessen leer je hoe de wing werkt en ga je op een inflatable SUP downwind en upwind varen. Eerst op je knieën, daarna staan. Daarna op het foilboard met korte mast en stabiele vleugel en proberen op foil te komen. Instructeur coacht en leert je varen in de juiste richting voor optimale snelheid om zo te kunnen vliegen over het water.

Uiteindelijk spelen we met de verschillende pomptechnieken van het board en de wing, positie van de mast en maken we je eerste bochten op foil. Snelheid behouden en in de bocht leunen zijn essentieel.

Les opbouw

Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde wing instructeur leer je stap voor stap de basistechnieken van het Wingfoilen

NIVEAU:

  • Voor elke sportieveling die houd van een nieuwe uitdaging.
  • Zwemdiploma en een goede conditie is vereist
Waarom bij ons

Wat de pro's erover zeggen

WingFoilen is de vetste nieuwe sport die er is! Pure pleasure treasure.

Martijn Hoek

Martijn Hoek
Eigenaar Wingfoil.com

Begin er niet aan want dit is weer ZO'N verslavende watersport

Kevin Langeree

Kevin Langeree
Wereld kampioen Kitesurfen

Met wingfoilen kun je golven ‘tow-inn’ doen ver achter de line-up die voor niemand te surfen zijn. Alle bewustzijn is tussen jou en de golf, geen afleiding…Het wingfoilen is voor mij ‘the best off’ alle surf sporten.

Diederik Burer

Diederik Burer
Surfer

Aanvraag Portugal

We nemen direct contact met je op.

Wanneer wil je Wingfoilen?
Contact Information
[reviews_rating excerpt=empty]

Ben je bij ons geweest? Schrijf ook een review